HandshoeMouse

“HandshoeMouse”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Zwangerschaps Ondersteuningsband

“Zwangerschaps Ondersteuningsband”


Massage

“Massage”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Hoge rugpijnAls je last hebt van hoge rugpijn, dan heb je daar zowel overdag als ’s nachts vaak last van. Je weet niet meer weet welke houding je aan moeten nemen om de dag of de nacht door te komen. Het belangrijkste is om er voor te zorgen dat de wervelkolom een zo neutraal mogelijke houding aanneemt. 

Verlichting bij lage rugklachten: Massagecentrum Twente

Hoge rugpijn hoeft geen constante belemmering te blijven in je dagelijks leven. Een goed uitgevoerde massage en/of speciale Medical Tape kan de pijn verlichten en er zelfs voor zorgen dat je klachten helemaal verdwijnen. We gaan altijd eerst in gesprek over uw specifieke rugklachten voordat onze professioneel opgeleide masseurs starten met de massage.

Wat is hoge rugpijn nu eigenlijk precies?

Hoge rugpijn betekent pijn in de bovenrug. Het komt erg vaak voor en kan zich op verschillende manieren uiten. De een heeft gewoon last van pijn in de rug, de ander van een stijve rug en soms kan hoge rugpijn zelfs zorgen voor pijn op de borst. Vaak voel je de ergste pijn bij hoge rugklachten tussen de schouderbladen. De pijn ontstaat meestal geleidelijk en is veelal het gevolg van een verkeerde (werk)houding of een eenzijdig gebruik van de armen. Soms kan ook een plotselinge beweging (bijvoorbeeld als je je vertilt of een verkeerde beweging maakt) de oorzaak zijn van hoge rugklachten.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap