Massage

“Massage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Hotstone

“Hotstone”


Zwangerschaps Ondersteuningsband

“Zwangerschaps Ondersteuningsband”


Medical tape

“Medical tape”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


HoofdpijnHoofdpijn kan je dag flink verstoren. Je kunt je niet meer concentreren, je hoofd voelt zwaar of je hebt last van steken. Soms zelfs zo erg dat je er scheel van gaat kijken en maar weinig licht kunt verdragen.

Verlichting bij hoofdpijn: Massagecentrum Twente

Een goed uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan ervoor zorgen dat je minder last hebt van hoofdpijn of er zelfs voor zorgen dat de klachten verdwijnen. Onze goed opgeleide massagetherapeuten hebben een uitstekende kennis van het menselijk lichaam in al haar facetten. Neem contact met ons op.

Wat is hoofdpijn eigenlijk?

Er zijn verschillende soorten hoofdpijn. Eén van de meest voorkomende hoofdpijn is spanningshoofdpijn. Zo wordt er bijvoorbeeld gesteld dat spanningshoofdpijn het gevolg is van een verhoogde spanning van de nekspieren door psychische en/of lichamelijke factoren. Denk hierbij aan zaken als stress, depressie, slaaptekort of een verkeerde lichaamshouding. Tegenwoordig wordt echter steeds vaker gedacht dat spanningshoofdpijn te wijten is aan uitrekking van de vliezen onder de schedel door de pezen van de spieren in de nek. Andere vormen zijn migraine, clusterhoofdpijn of hoofdpijn door pijnstillers.

 

 


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap