HandshoeMouse

“HandshoeMouse”


Kniekussen

“Kniekussen”


Zwangerschaps Ondersteuningsband

“Zwangerschaps Ondersteuningsband”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Waarom kiezen voor Massagecentrum Twente uit Rijssen?

Kennis van het lichaam

Al onze medewerkers hebben een opleiding gevolgd voor (sport)masseur. Door deze opleiding hebben zij kennis en inzicht gekegen in het menselijk lichaam en de mogelijke aandoeningen. Deze kennis is essentieel bij een goede begeleiding! 


Altijd het beste advies

Onze medewerkers weten door hun jarenlange ervaring en hun genoten opleidingen als geen ander wat het beste bij je past en het meest geschikt is voor jouw klachten en wensen. Alles met maar één doel: ontspanning en verlichting! 


Multi-disciplinaire werkwijze

Het blijft niet alleen bij onze behandelingen. Wij werken samen met diverse specialistische therapeuten zoals een fysiotherapeut en podoloog. Als het nodig is schakelen wij deze in om jou zo goed mogelijk te begeleiden en je te helpen om zo snel mogelijk van je klachten af te komen. 


Wij nemen echt tijd voor je!

We vinden het belangrijk dat je goed geholpen wordt. Daarom nemen we de tijd voor jou. Bij een behandeling van 30 minuten zijn we ook echt 30 minuten bezig met de behandeling van jouw lichaam. Het gesprek vooraf, of dat nu een eerste kennismaking is of niet, staat los van deze tijd en brengen we niet extra in rekening. Dat vinden we wel zo eerlijk.


Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap