Kniekussen

“Kniekussen”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Hotstone

“Hotstone”


Tape bij hooikoorts

“Tape bij hooikoorts”


Medical tape

“Medical tape”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


Painmaster Microstroom therapieWat is microstroomtherapie?

Microstroomtherapie helpt uw lichaam door het natuurlijke helingsproceste bevorderen. Het stimuleert het elektrisch veld op celniveau en herstelt de circulatie, want bij beschadigde cellen is het spanningsverschil tussen de cellen verminderd of zelfs verdwenen.

Pijnverlichting zonder medicijnen

Beschadigde cellen weren de natuurlijke elektrische stroom van het lichaam af. Hierdoor wordt de toevoer van bloed, zuurstof en voedingsstoffen belemmerd. Microstroom van PainMaster zorgt voor een betere doorlaatbaarheid van de celwand en herstelt de natuurlijke uitwisseling van afbraak- en opbouwstoffen. Hierdoor wordt het natuurlijk herstel bevorderd.

De therapie bestaat slechts uit twee zelfklevende patches, die worden aangebracht rond de pijnplek. De ingebouwde batterij, die een levensduur heeft van 300 uur, stuurt zeer kleine elektrische microstromen door het aangetaste weefsel van de ene patch naar de andere. Deze microstroom is zo minimaal, dat u deze niet kunt voelen. Het energieleverende enzym ATP zorgt voor de aanmaak van eiwitten die belangrijk zijn voor weefselherstel. De ontsteking en de pijn zullen verminderen, omdat het probleem bij de kern wordt aangepakt. Meestal heeft u binnen enkele uren al pijnverlichting.

Bij welke indicaties?

Microstroomtherapie van PainMaster is een bewezen pijnbestrijdingsmiddel bij het ondersteunen van fysiotherapie behandelingen. Het is zeer effectief bij indicaties als (werkgerelateerde) nek-, schouder- en rugklachten, chronische heup- en kniepijn (artrose), tennisarm, golfersarm, ischias, fybromyalgie en voetpijn.

U kunt PainMaster bestellen via het onderstaande contactformulier.

De kosten zijn:

€40,- incl. BTW

€45,- incl. BTW incl. aanbrengen door één van onze therapeuten


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap