Hotstone

“Hotstone”


Massage

“Massage”


Infrarood massage

“Infrarood massage”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


HooikoortsMet name in het voorjaar en de zomer heb je er last van: hooikoorts. Een verstopte neus of juist een loopneus, rode waterige ogen en minder genieten van het mooie weer. Naast een neusspray of allergietabletjes is er een andere remedie tegen hooikoorts.

Verlichting bij hooikoorts: Massagecentrum Twente

Door strategisch geplaatste Medical Tape is het heel goed mogelijk dat je hooikoorts klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. De Medical Tape wordt op je rug geplaatst en zorgt ervoor dat het lichaam minder intens reageert op het stuifmeel. Onze goed opgeleide massagetherapeuten hebben een uitstekende kennis van het menselijk lichaam in al haar facetten. Neem contact met ons op.

Wat is hooikoorts eigenlijk?

Hooikoorts is een allergie die veroorzaakt wordt door een allergische reactie op pollen en stuifmeel. Bij hooikoorts komt stuifmeel van grassen, bomen en andere planten in contact met de slijmvliezen van neus en ogen. Als het lichaam het stuifmeel als mogelijk schadelijk herkent, produceert het antistoffen. Bij iemand met hooikoorts reageert het lichaam erg heftig zodra de slijmvliezen met het stuifmeel in aanraking komen. Er ontstaat een 'overdreven' afweerreactie, waardoor de slijmvliezen zwellen en meer slijm gaan produceren.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap