Infrarood massage

“Infrarood massage”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Kniekussen

“Kniekussen”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


StressJe voelt je moe, maar vindt het ook moeilijk om te ontspannen. Je voelt continu druk om maar door te gaan. Veel mensen zijn er bekend mee: stress.

Verlichting bij stress: Massagecentrum Twente

Naast een goede balans in je leven kan een goed uitgevoerde ontspanningsmassage ervoor zorgen dat je minder last hebt van stress of er zelfs voor zorgen dat de klachten verdwijnen. Onze goed opgeleide massagetherapeuten hebben een uitstekende kennis van het menselijk lichaam in al haar facetten. Neem contact met ons op.

Wat is stress eigenlijk?

Stress is een vorm van spanning. Om optimaal te kunnen presteren hebben we een bepaalde mate van spanning en stress nodig. Duurt de periode van stress te lang of is het te vaak achter elkaar, dan wordt het wel een probleem en ongezond. Je kunt last krijgen van hoofdpijn, rugpijn of nekpijn, maar ook van hartkloppingen of spijsverteringstoornissen. Het afweersysteem kan door stress worden aangetast. Hierdoor word je ook vatbaarder voor verkoudheid en griep. Vermoeidheid, rusteloosheid en slaapproblemen zijn ook veel voorkomende stresssymptomen.

 


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap