Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Kniekussen

“Kniekussen”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Infrarood massage

“Infrarood massage”


Medical tape

“Medical tape”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Lage rugpijnVeel mensen hebben last van rugklachten en lage rugpijn. Vaak betreft het dan een zeurende of stekende pijn in de onderrug die uit kan stralen naar de benen en de billen. Het is vaak moeilijk om te gaan slapen met lage rugpijn omdat u gewoonweg niet weet hoe u moet gaan liggen, zitten of bewegen. Bovendien kan een verkeerde houding de lage rugpijn verergeren. 

Verlichting bij lage rugklachten: Massagecentrum Twente

Lage rugpijn hoeft geen constante belemmering te blijven in je dagelijks leven. Een goed uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan de pijn verlichten en er zelfs voor zorgen dat je klachten helemaal verdwijnen. 

Wat houdt lage rugpijn nu eigenlijk precies in?

Lage rugpijn is onder te verdelen in aspecifieke lage rugpijn en specifieke lage rugpijn. Ongeveer 90% van de gevallen met lage rugpijn betreft de aspecifieke variant. Er is dan geen duidelijk aanwijsbare oorzaak te vinden voor de klachten. De overige 10% betreft specifieke lage rugpijn en de rugklachten worden dan veroorzaakt door een probleem waar een specifieke behandeling voor vereist is. Voorbeelden van problemen die leiden tot specifieke lage rugpijn zijn onder andere een discushernia, een wervelinzakking, metastase en de ziekte van Bechterew.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap