Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Hotstone

“Hotstone”


Kniekussen

“Kniekussen”


Massage

“Massage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Shin SplintSporters en met name hardlopers hebben nog wel eens last van pijn in het scheenbeen. Ook een belemmering in het dagelijks leven. Het kan zijn dat deze pijn wordt veroorzaakt door Shin Splint

Verlichting bij Shin Splint: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om pijn te verminderen of klachten eerder te laten verdwijnen. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Neem contact met ons op.

Wat is Shin Splint?

Shin Splint is een blessures door overbelasting en is een scheenbeenirritatie. De meest voorkomende plaats is zo een 8 centimeter boven de binnenenkel tegen het scheenbeen aan. Deze vorm van Shin Splint ontstaat, doordat er voortdurend met grote kracht aan de spier word getrokken, die zich op die plaats aan het scheenbeen hecht (achterste scheenbeenspier). Tijdens het hardlopen komt er grote kracht op de plaats waar deze spier zich aan het scheenbeen hecht. Die plek kan zeer pijnlijk zijn. Als het erger word dan gaat het zelfs ontsteken. Je spreekt dan over een beenvliesontsteking.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap