Tape bij hooikoorts

“Tape bij hooikoorts”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Massage

“Massage”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


KnieklachtenAls je last hebt van knieklachten dan kunnen simpele bewegingen al pijnlijk zijn. Het is lastig om de juiste positie te vinden en je bent voorzichtig in alles wat je doet.

Verlichting bij knieklachten: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om pijn te verminderen of klachten eerder te laten verdwijnen. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Neem contact met ons op.

Wanneer spreken we van knieklachten?

Knieklachten worden vaak veroorzaakt door overbelasting. Je kunt je knie overbelasten door veel te sporten, vooral hardlopen is een zware belasting voor je knieën. Maar ook overgewicht zorgt voor belasting van je knieën. Naast overbelasten kun je je knieën ook blesseren tijdens een (sport)ongeluk en bijvoorbeeld je knie- of kruisbanden scheuren. Ouderdom is ook een belangrijke risicofactor voor knieproblemen. Deze klachten hebben meestal niks met blessures te maken, maar met slijtage aan de knieën. 


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap