Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Bruidsmassage

“Bruidsmassage”


Massage

“Massage”


Medical tape

“Medical tape”


Zwangerschaps Ondersteuningsband

“Zwangerschaps Ondersteuningsband”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Massage gunDe diepe impact van de kloppende en trillende bewegingen maakt het stijve spierweefsel soepeler, en kneedt spanningen en vervelende knopen los. Dit zorgt voor een stevige opwarming vòòr een workout, een sneller herstel nà een training, en vermindert de vorming van melkzuur en dus ook de kans op stijve spieren. Bovendien bevordert het de bloedsomloop en daarmee ook de spieropbouw.

Actievere spieren zijn immers spieren die zich sneller gaan ontwikkelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen die vaak aan een bureau zitten onbewust last hebben van luie spieren: als je de hele dag zit, worden de zenuwen die je bilspieren activeren afgesloten, waardoor die afbreken. Niet alleen krijg je daardoor meer druk op (en dus last van) andere spieren en gewrichten, het zorgt er ook voor dat je squats en lunges plots minder effect krijgen - simpelweg omdat je billen niet echt bij de les zijn… (Psst: ook een stevige stretch workout doet op dit vlak wonderen!)

Verder heeft een regelmatige behandeling met de massage gun ook effect op je silhouet omdat het op je fascie inwerkt. Dat is een onderhuids bindweefsel dat zich rond je spieren, gewrichten en organen wikkelt en zo je hele lichaam "inpakt" -als een soort interne wetsuit. Op die manier is het verantwoordelijk voor de vorm van je lichaam, je silhouet dus. Gezonde fascie zijn elastisch en brengen je spieren lekker strak samen. Eigenlijk moet je ze beschouwen als het natuurlijke corrigerend ondergoed van je lichaam. In slechte staat zullen ze echter gifstoffen ophouden, hun elasticiteit verliezen, dikker en korter worden. Resultaat: je silhouet oogt opgeblazen en minder slank én je krijgt last van stijfheid.

Opgelet: aangenaam is het niet altijd! Met de tijd raak je er echter aan gewend én het deugddoende effect is al na één gebruik voelbaar, de pijn dus dubbel en dik waard.

 

 


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap