HandshoeMouse

“HandshoeMouse”


Kniekussen

“Kniekussen”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Bruidsmassage

“Bruidsmassage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


OnderarmklachtenOnderarmklachten vormen een belemmering in je dagelijks leven. Als je last hebt van je onderarm kunnen 'gewone' bewegingen al erg pijnlijk zijn zodat je extra voorzichtig bent in alles wat je doet.  

Verlichting bij onderarmklachten: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om pijn te verminderen of klachten eerder te laten verdwijnen. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Neem contact met ons op.

Wanneer spreken we van onderarmklachten?

De onderarm is een complexe structuur van spieren, pezen en botweefsel die ervoor zorgt dat er een krachtenoverdracht tussen spieren en de hand kan plaatsvinden. Letsels zijn hier niet veel voorkomend, maar als er problemen zijn treden er vaak forse beperkingen op die een langdurig herstel tot gevolg kunnen hebben. Onderarmklachten kunnen ontstaan door een breuk. Nadat het bot weer goed aan elkaar is gegroeid, helpen oefeningen om de onderarm weer goed te laten functioneren. Een andere oorzaak voor de klachten in de onderarm is overbelasting.  De pezen raken geïrriteerd en moeten tot rust komen. Met oefeningen kun je nieuwe overbelasting voorkomen. Ook een beknelde zenuw kan zorgen voor pijn, tintelingen, doof gevoel en krachtvermindering. Mogelijke blessures zijn een golfersarm, Carpale Tunnelsyndroom, muisarm of tennisarm.

Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap