Medical tape

“Medical tape”


Hotstone

“Hotstone”


Bruidsmassage

“Bruidsmassage”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Carpale Tunnelsyndroom (CTS)Veel mensen die last hebben van het Carpale Tunnelsyndroom (CTS) hebben last van een verdoofd, brandering, pijnlijk of prikkend gevoel in de vingertoppen. Met name 's nachts is de pijn zo hevig dat je er wakker van wordt. Vaak gaat het beter als je je arm over de rand van het bed laat hangen, even schudt of over je hand wrijft.

Verlichting bij Carpale Tunnelsyndroom: Massagecentrum Twente

Door het gebruik van speciaal geplaatse Medical Tape kunnen de klachten verminderen en ervaar je minder pijn, zodat je betere nachten kunt maken. Onze goed opgeleide medewerkers hebben een medische achtergrond en helpen je graag verder. Neem contact met ons op.

Wat is het Carpaaltunnelsyndroom?
De carpale tunnel is de doorgang in de pols waar de een zenuw door loopt naar de hand en vingers. De carpale tunnel bevindt zich tussen de kleine handwortelbeentjes en de daaroverheen gespannen peesband. Soms is de tunnel vernauwd. Omdat de kleine handwortelbeentjes en de peesband niet meegeven, raakt de zenuw beklemd en daarmee is het carpale tunnel syndroom een feit. Meestal is een dikker geworden peesband de oorzaak. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer iemand lange tijd achtereen buigende bewegingen met de pols maakt. De verdikking kan ook optreden tijdens een zwangerschap, door het slikken van de anticonceptiepil of door acromegalie, een zeldzame aandoening met een overmatige productie van groeihormoon. Bij mensen met reuma (reumatische artritis) kan een gezwollen polsgewricht het syndroom veroorzaken. Ook bij mensen met suikerziekte (diabetes) of een te traag werkende schildklier komt het syndroom regelmatig voor.
Carpale Tunnelsyndroom is valt onder de polsklachten.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap