Medical tape

“Medical tape”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Hotstone

“Hotstone”


Kniekussen

“Kniekussen”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


FibromyalgieFibromyalgie is een zeer vervelende aandoening en er is tot op heden nog geen remedie voor gevonden. Leren omgaan met de aandoening is vaak het enige wat er aan te doen is. 

Verlichting bij fibromyalgie: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om de pijn te verlichten. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Maar wat is fibromyalgie eigenlijk?

Fibromyalgie staat ook wel bekend onder de naam ‘weke delen reuma’. De naam fibromyalgie betekent letterlijk pijn in bindweefsel en spieren. Het is een chronisch pijnsyndroom dat met name voorkomt onder vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Het bestaat uit algemene spierpijn en spierstijfheid die gepaard gaan met allerlei andere klachten: vermoeidheid (soms zeer extreem), slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, concentratie- en geheugenstoornissen, allergieën, darmklachten en temperatuurverhogingen. Veel patiënten die lijden aan fibromyalgie zijn vaak niet in staat om het diepe slaapstadium te bereiken.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap