HandshoeMouse

“HandshoeMouse”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Zwangerschaps Ondersteuningsband

“Zwangerschaps Ondersteuningsband”


Hotstone

“Hotstone”


Medical tape

“Medical tape”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


NekpijnNekpijn kan samengaan met stijfheid en minder goed kunnen bewegen van de nek. Door voorzichtig te blijven bewegen voorkom je dat je nek stijf wordt.

Verlichting bij Nekpijn: Massagecentrum Twente

Een goed uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan ervoor zorgen dat je minder last hebt van nekpijn of er zelfs voor zorgen dat de klachten verdwijnen. Onze goed opgeleide massagetherapeuten hebben een uitstekende kennis van het menselijk lichaam in al haar facetten. Neem contact met ons op.

Wat is nekpijn eigenlijk?

Mensen met nekpijn hebben pijn onder hun nek. De pijn kan gevoeld worden op het achterhoofd tot laag in de nek net bij de overgang naar de borstwervelkolom. De pijn kan ook uitstralen naar de schouders en/of armen maar ook naar het hoofd. Soms zijn het statische houdingen die pijn doen maar ook bewegen zoals het omkijken kan flink pijn doen. Daarnaast kan er naast nekpijn ook sprake zijn van andere verschijnselen zoals tintelingen in de armen. Nekpijn kan komen door overbelasting of een verkeerde beweging. Meestal is er geen duidelijke oorzaak en gaat de nekpijn vanzelf weer over. Zeldzamere oorzaken zijn een whiplash, artrose, wervelinzakking door botontkalking (osteoporose) of nekhernia.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap