Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Kniekussen

“Kniekussen”


Medical tape

“Medical tape”


Hotstone

“Hotstone”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


MenstruatiepijnVeel vrouwen hebben er last van: menstruatiepijn. Is het voor de één slechts een ongemak, voor een ander kan het betekenen dat je een paar dagen niet normaal kunt functioneren.

Verlichting bij menstruatiepijn: Massagecentrum Twente

Het is misschien wat onverwacht, maar strategisch aangebrachte Medical Tape kan de klachten tijdens je menstruatie erg verminderen. Onze goed opgeleide massagetherapeuten hebben een uitstekende kennis van het menselijk lichaam in al haar facetten. Neem contact met ons op.

Wat is menstruatiepijn eigenlijk?

Menstruatiepijn is pijn vlak voor en tijdens de menstruatie. Meestal gaat het om steken en krampen in de onderbuik. Vaak trekt de pijn door naar de rug of de benen. Andere klachten zijn: hoofdpijn, pijnlijke borsten, een opgeblazen gevoel, misselijkheid, diarree, duizeligheid of moeheid. Soms zijn vrouwen ook wat sneller verdrietig of geïrriteerd voor en tijdens de menstruatie. Menstruatiepijn komt door het samentrekken van de baarmoeder. Iedere maand komt er een eitje vrij uit een van de twee eierstokken. Het baarmoederslijmvlies wordt dikker zodat een bevrucht eitje zich daar kan innestelen. Als er geen zwangerschap ontstaat, laat het slijmvlies los en komt het met wat bloed naar buiten. De baarmoeder trekt zich samen om het slijmvlies af te stoten. Dat samentrekken geeft de krampen en steken. Er is geen duidelijk verband tussen de hoeveelheid bloedverlies en pijn. 


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap