Massage

“Massage”


Infrarood massage

“Infrarood massage”


HandshoeMouse

“HandshoeMouse”


Zwangerschaps Ondersteuningsband

“Zwangerschaps Ondersteuningsband”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


RugklachtenVeel mensen hebben last van rugklachten en lage rugpijn. Vaak betreft het dan een zeurende of stekende pijn in de onderrug die uit kan stralen naar de benen en de billen. Van belang is een zoveel mogelijk neutrale positie voor de wervelkolom.

Verlichting bij lage rugklachten: Massagecentrum Twente

Ben je op zoek naar verlichting voor je rugklachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of speciale Medical Tape aangebracht door een professional kan ervoor zorgen dat je klachten sterk verminderen of helemaal verdwijnen. Dat is afhankelijk van jouw specifieke klachten en hun oorzaak. We vinden het belangrijk om goed in kaart te brengen wat de oorzaak van jouw klachten is, zodat we hier op de beste manier mee om kunnen gaan.

Wat houdt lage rugpijn nu eigenlijk precies in?

Lage rugpijn is onder te verdelen in aspecifieke lage rugpijn en specifieke lage rugpijn. Ongeveer 90% van de gevallen met lage rugpijn betreft de aspecifieke variant. Er is dan geen duidelijk aanwijsbare oorzaak te vinden voor de klachten. De overige 10% betreft specifieke lage rugpijn en de rugklachten worden dan veroorzaakt door een probleem waar een specifieke behandeling voor vereist is. Voorbeelden van problemen die leiden tot specifieke lage rugpijn zijn onder andere een discus hernia, een wervelinzakking, metastase en de ziekte van Bechterew.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap