Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Massage

“Massage”


Hotstone

“Hotstone”


Infrarood massage

“Infrarood massage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


BekkeninstabiliteitBekkeninstabiliteit zorgt ervoor dat je (tijdelijk) niet meer alles kan doen wat je voorheen deed. Rust nemen is dan ook erg belangrijk. Een juiste houding en een goede ondersteuning van het lichaam zijn daarnaast ook essentieel.

Verlichting bij bekkeninstabiliteit: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om de pijn te verlichten. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wat is bekkeninstabiliteit?

Bekkeninstabiliteit wordt ook wel symfysiolyse genoemd en is een klachtenpatroon dat bij vrouwen tijdens de zwangerschap (maar met name ook in de periode na de zwangerschap) kan optreden. Het is eigenlijk een combinatie van pijn en bewegingsproblemen bij het bekken. De pijn zit meestal bij het schaambeen en in de onderrug. Pijn is meestal voelbaar bij of direct na abrupte bewegingen of bij het langer volhouden van bepaalde houdingen en bewegingen. Bekkeninstabiliteit komt (in mindere mate) ook voor bij niet-zwangere vrouwen en bij mannen.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap