Kniekussen

“Kniekussen”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Tape bij hooikoorts

“Tape bij hooikoorts”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Hotstone

“Hotstone”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


MuisarmEen muisarm en andere onderarmklachten vormen een belemmering in je dagelijks leven. Als je last hebt van je onderarm kunnen 'gewone' bewegingen al erg pijnlijk zijn zodat je extra voorzichtig bent in alles wat je doet.  

Verlichting bij muisarm: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om pijn te verminderen of klachten eerder te laten verdwijnen. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Neem contact met ons op.

Wanneer spreken we van een muisarm?

Een muisarm is een blessure aan de arm-, nek-, pols- en schouderspieren, hoofdzakelijk als gevolg van overdadig computer- en computermuisgebruik. Deze blessure behoort tot de groep van de RSI's (of Repetitive Strain Injuries), hetgeen een verzameling van klachten is ten gevolge van het herhaaldelijk uitvoeren van eenzelfde beweging. Sinds 2004 wordt de groep van klachten over arm, nek en/of schouder ook wel benoemd als CANS. Andere oorzaken voor onderarmklachten zijn een golfersarm of tennisarm.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap