Tape bij hooikoorts

“Tape bij hooikoorts”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Infrarood massage

“Infrarood massage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Bruidsmassage

“Bruidsmassage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


SI-gewrichtklachtenHeb je last van pijn in de lage rug en de bilstreek? Voelt vooral zitten erg pijnlijk? Dan is het mogelijk dat het te maken heeft met het SI-gewricht.

Verlichting bij het klachten aan het SI-gewricht: Massagecentrum Twente

Een met zorg uitgevoerde massage door één van onze experts en/of zorvuldig aangebrachte Medical Tape kan ervoor zorgen dat de pijn verlicht wordt. Onze goed opgeleide medewerkers zijn bekend met jouw klachten en gaan zorgvuldig om met de pijnlijke plekken. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hoe ontstaan klachten aan het SI-gewricht?

Het lichaam is uitgerust met twee SI-gewrichten. Deze vormen de verbinding tussen de wervelkolom en botten van de benen. Deze regio wordt ook wel het bekken genoemd. De SI-gewrichten hebben als taak om het gewicht van je bovenlichaam over te brengen op de heupen en benen. Deze gewrichten worden dus doorlopend zwaar belast. Een flinke uitglijder die resulteert in een val op de billen is één van de belangrijkste oorzaken van pijn in de onderrug. Maar ook als je je lelijk verstapt hebt, kunnen de gewrichtsbanden rond het gewricht beschadigd raken. Daarnaast kan de zwangerschap een rol spelen bij de ontwikkeling van SI-klachten. De pijn kan soms helemaal naar beneden, tot aan de voet uitstralen. Vaak worden klachten aan het SI-gewricht verward met klachten van een hernia, omdat deze aandoening precies hetzelfde symptoom laat zien.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap