Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Massage

“Massage”


Medical tape

“Medical tape”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


BruidsmassageAls je ooit een bruiloft van dichtbij hebt meegemaakt, dan weet je hoeveel voorbereiding, plezier én chaos erbij hoort. Het is een hele speciale gelegenheid en je wilt dat alles klopt op dat ene unieke moment. Trouwens, niet alleen spannend voor de aanstaande bruid, maar ook voor (schoon)moeders, zussen en ceremoniemeesters... Bereid je met dit heerlijke verwenmoment goed voor op de grote dag, zodat je er echt van kunt genieten. Het resultaat van de ontspanningsmassage? Soepele spieren, een stralende huid en een heerlijk ontspannen glimlach.

Door deze ontspanningsmassage worden pezen en gewrichten soepeler, ontspannen de spieren en verbetert de doorbloeding. Afvalstoffen en lymfevocht verlaten sneller het lichaam, zodat voedingsstoffen en zuurstof de cellen in het lichaam beter kunnen bereiken.

In 30 of 60 minuten kom je heerlijk tot rust. In plaats van meer de ‘stevige knedingen’ zoals bij een sportmassage, bestaat deze massage uit met name langzame ‘strijkingen’ om je echt te laten ontspannen.

Deze massage is gericht op:

  • Voeten
  • Benen
  • Rug
  • Armen

Het is mogelijk om met twee personen tegelijk te worden gemasseerd. Omdat we zorgvuldig willen omgaan met privacy en persoonlijke klachten, vinden de behandelingen in twee verschillende ruimtes plaats. Ook is het mogelijk om de massage op een locatie naar keuze te laten plaatsvinden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap