Kniekussen

“Kniekussen”


Bruidsmassage

“Bruidsmassage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Hotstone

“Hotstone”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Piriformis syndroomWie lijdt aan het Piriformis Syndroom heeft ervaart dagelijks veel pijn in de bilstreek. Iets waar je met veel bewegingen last van hebt. 

Verlichting bij het piriformis pyndroom: Massagecentrum Twente

Een met zorg uitgevoerde massage door één van onze experts en/of zorvuldig aangebrachte Medical Tape kan ervoor zorgen dat de pijn verlicht wordt. Onze goed opgeleide medewerkers zijn bekend met jouw klachten en gaan zorgvuldig om met de pijnlijke plekken. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over het piriformis syndroom

Bij het piriformis syndroom is de ischiadicus zenuw ontstoken door druk van een beschadigde of geirriteerde piriformis spier. De verschijnselen hierbij zijn uitstralende pijn vanaf de lage rug langs de achterzijde van het been naar de kuit. Het ontstaat wanneer er druk wordt uitgeoefend op de grote beenzenuw (de nervus ischiadicus). Wanneer het bekken op een of andere manier in een verkeerde stand staat, raakt de zenuw beklemd tussen de piriformis spier en het bekken. In een normale stand van het lichaam heeft de zenuw voldoende ruimte. Maar als de zenuw bekneld raakt, geeft hij pijnsignalen. Dat is de pijn die je ervaart. Het probleem heeft alles te maken met botten die niet in de juiste stand ten opzichte van elkaar staan. Dat komt doordat de ene spier harder trekt dan de andere, waardoor de balans weg is.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap