Infrarood massage

“Infrarood massage”


Massage

“Massage”


Hotstone

“Hotstone”


Kniekussen

“Kniekussen”


Bruidsmassage

“Bruidsmassage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


TennisarmEen tennisarm en andere onderarmklachten vormen een belemmering in je dagelijks leven. Als je last hebt van je onderarm kunnen 'gewone' bewegingen al erg pijnlijk zijn zodat je extra voorzichtig bent in alles wat je doet.  

Verlichting bij Tennisarm: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om pijn te verminderen of klachten eerder te laten verdwijnen. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Neem contact met ons op.

Wanneer spreken we van een tennisarm?

Een tennisarm is een ontsteking van de strekspieren of pezen van de pols. Meestal ontstaat een tennisarm door verkeerd gebruik of door overbelasting van uw arm. De spieren aan de bovenzijde van de onderarm worden dan te zwaar belast. Het aanhechtingspunt van de onderarmspieren (bij uw elleboog) wordt daardoor geïrriteerd en gaat ontsteken. Een tennisarm veroorzaakt pijn aan de buitenkant van de elleboog (net vóór het op die plek zittende botje). Een tennisarm geeft pijnklachten wanneer u uw pols naar achteren beweegt en uw onderarm naar buiten draait. Bijvoorbeeld bij het geven van een hand, het uitwringen van een handdoek en het bovenhands optillen van iets. Andere oorzaken voor onderarmklachten zijn een muisarm of golfersarm.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap