Infrarood massage

“Infrarood massage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Hotstone

“Hotstone”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Product informatieProduct foto's


HandshoeMouseDe Hippus HandshoeMouse past als een handschoen waarop uw hand volkomen rust. In plaats van uw hand en pols te gebruiken wordt de Hippus vanuit uw hele arm bewogen waardoor er minder spieren aangespannen worden. De Hippus combineert design met gebruiksvriendelijkheid.

De HandshoeMouse is na jarenlang onderzoek in samenwerking met het Erasmus MC, het universitair medisch centrum te Rotterdam, tot stand gekomen. Dankzij dit onderzoek is deze ergonomische muis ontwikkeld voor gerichte preventie van nek-,schouder-,arm- en handklachten. Het complete onderzoek van de Hippus HandshoeMouse kunt u hier teruglezen.
 

Voordelen van een Hippus HandshoeMouse

De Hippus muis is de perfecte muis tegen RSI klachten, zoals een muisarm en carpaal tunnel syndroom. Hoewel veel mensen met gemak de standaard computermuis gebruiken, is deze vaak te klein voor de hand, waardoor hand en vingers in een onnatuurlijke ‘grijp’ positie komen te staan. Het gebrek aan comfort, het grijpen, knijpen, en het zweven van de vingers boven de muisknoppen kunnen leiden tot overmatige spierspanning waardoor RSI/KANS klachten of carpaal tunnel syndroom kunnen ontstaan. Met deze klachten als uitgangspunt werd de Hippus muis ontwikkeld. De ondersteuning aan de hand en vingers voorkomt grijpen en knijpen en uw arm wordt goed ondersteund in een ideale hoek van 25-30 graden, die ervoor zorgt dat de onderarm volledig ontspannen is.
 

Diverse Handshoe muis modellen

De handschoen muis is te koop in de standaard formaten small, medium en large. Allemaal in de kleur zwart, zowel in rechtshandige als linkshandige uitvoering. Bovendien is deze ergonomische muis zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar. Naast de standaard maten is er ook een Hippus HandshoeMouse extra small versie met draad verkrijgbaar.

De Hippus is een optische muis met BlueRay Track (BRT) technologie waarmee u de muis moeiteloos op vrijwel elk oppervlak kunt bewegen. Bovendien is deze ergonomische muis voorzien van Light Click technologie. Dit houdt in dat u niet steeds uw vingers hoeft op te tillen om te klikken, omdat er slechts een minimale druk nodig is om de muisknoppen te activeren, wat zorgt voor minder aanspanning van de spieren in de hand. Een HandShoe Muis zorgt er dus voor dat je zonder problemen aan het werk kunt blijven!

Maat Hippus handshoemouse kiezen

Om het maximale voordeel te halen uit deze ergonomische muis is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. Om de juiste maat te berekenen meet u de binnenzijde van uw hand vanaf de plooitjes van de pols - waar de pols en hand samenkomen - tot het topje van de ringvinger:
 

Extra Small: t/m 155 mm
Small: 155 t/m 170 mm
Medium: 170 t/m 190 mm
Large: 190 t/m 210 mm 

U kunt ook langskomen in onze praktijk, zodat 1 van onze therapeuten u kan helpen met het zoeken naar de juiste maat.

De kosten zijn:

Handshoe Mouse MET draad €129,- incl. BTW excl verzendkosten

Handshoe Mouse ZONDER draad €155,- incl. BTW excl verzendkosten

 


Wilt u meer informatie?
Vul snel ons formulier in
Product foto's
Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap