Kniekussen

“Kniekussen”


Hotstone

“Hotstone”


Hot en Coldstone

“Hot en Coldstone”


Houding corrector/Schouder brace

“Houding corrector/Schouder brace”


HandshoeMouse

“HandshoeMouse”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


GolfersarmEen golfersarm en andere onderarmklachten vormen een belemmering in je dagelijks leven. Als je last hebt van je onderarm kunnen 'gewone' bewegingen al erg pijnlijk zijn zodat je extra voorzichtig bent in alles wat je doet.  

Verlichting bij golfersarm: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om pijn te verminderen of klachten eerder te laten verdwijnen. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Neem contact met ons op.

Wanneer spreken we van een golfersarm?

Een golfersarm is een ontsteking van de buigspieren van de arm. Meestal ontstaat een golfersarm door verkeerd gebruik of overbelasting van de arm. De spieren aan de bovenbinnenzijde van de onderarm worden dan te zwaar belast. Een golfersarm veroorzaakt pijn aan de binnenzijde van de elleboog. Het geeft pijnklachten bij het naar binnen draaien van de onderarm. Bijvoorbeeld bij het onderhands tillen. Andere oorzaken voor onderarmklachten zijn een muisarm of tennisarm.


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap