Hotstone

“Hotstone”


Siliconen cupping massage

“Siliconen cupping massage”


Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Zwangerschaps Ondersteuningsband

“Zwangerschaps Ondersteuningsband”


Infrarood massage

“Infrarood massage”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


KuitklachtenSporters en met name hardlopers hebben nog wel eens last van kuitklachten. Je kuit voelt stijf of je merkt dat er tijdens je beweging iets pijn is gaan doen in je onderbeen. Lopen wordt moeilijk en je voelt pijn.

Verlichting bij kuitklachten: Massagecentrum Twente

Een zorgvuldig uitgevoerde massage en/of strategisch geplaatste Medical Tape kan helpen om pijn te verminderen of klachten eerder te laten verdwijnen. De professioneel opgeleide masseurs van Massagecentrum Twente hebben ook deze kennis in huis zodat we jou op een passende manier behandelen. Neem contact met ons op.

Wat zijn kuitklachten?

De kuit wordt gevormd door een groep spieren die aan de achterzijde van het onderbeen liggen. Je gebruikt ze bijvoorbeeld bij het afzetten of landen op de voet. De achillespees verbindt de kuitspieren met het hielbeen. De kuitspieren zijn erg sterk, waardoor de trekkracht op de achillespees enorm groot kan worden, zeker bij lange, zware belasting zoals bij hardlopen. De trekkracht moet zo gelijkmatig mogelijk over de pees verdeeld worden, om blessures te voorkomen. Als de stand van het hielbeen niet recht is, ontstaat een hoek tussen het hielbeen en het onderbeen, waardoor er aan één kant harder aan de achillespees wordt getrokken dan aan de andere kant. Dit veroorzaakt een overbelasting van de pees, en bij langere overbelasting, kan de pees zelfs ontstekingsverschijnselen gaan vertonen. Door een foutieve stand van het hielbeen kan ook pijn in de kuitspier ondervonden worden. Een bekende kuitklacht is de ‘zweepslag’. Hierbij scheurt er plotseling een gedeelte van de kuitspier in. Minder schuldig, maar ook heel vervelend is kramp in de kuit. 


Vraag informatie aanScheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap