Painmaster Microstroom therapie

“Painmaster Microstroom therapie”


Bruidsmassage

“Bruidsmassage”


HandshoeMouse

“HandshoeMouse”


Tape bij hooikoorts

“Tape bij hooikoorts”


Medical tape

“Medical tape”


Ik wil ook graag van mijn klachten af


Blijf op de hoogte van onze laatste blogsBetere weerstand? Laat je masseren!

Wist je dat massage een positieve invloed heeft op je immuunsysteem? Allereerst, tijdens een massage, activeer je de bloedcirculatie in je lichaam en verbetert de stofwisseling. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd, verse voedingsstoffen worden aangeleverd. Je lichaam heeft nieuwe energie gekregen.
Wist je dat onder invloed van een stevige massage de samenstelling van je bloed verandert? Er worden meer witte bloedcellen aangemaakt. En daar zijn we heel erg blij mee: witte bloedcellen helpen ziekteverwekkers in je lichaam te bestrijden en zo je immuunsysteem te versterken.
Een massage bevordert ook je slaap. Je voelt je heerlijk ontspannen na een massage en daardoor val je niet alleen sneller in slaap, maar je slaapt ook dieper. Een goede nachtrust is goed voor je immuunsysteem. Tijdens de nacht zijn namelijk je lichaam en geest druk met het uitvoeren van herstelwerkzaamheden.
Wil jij je geestelijke en ­lichamelijke gezondheid ­verbeteren? Kom eens langs bij ons en ontdek hoe massage jou kan helpen!

 


Klik hier voor onze overige blog berichten.

Scheiding van de content

Realisatie van deze website door Bandwerk merkenbouwers uit Rijssen | Sitemap